Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκπληκτικό θέαμα στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν πέταξε πάνω από αυτοκίνητο, ο Τζαβάλ ΜακΓκι κάρφωσε συ δύο μπασκέτες ταυτόχρονα ενώ ο Τζέιμς Τζόυνς νίκησε τους Πολ Πιρς και Ρέι Άλεν στα τρίποντα.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα για να δει θέαμα. Κάθεται στις αναπαυτικές καρέκλες και διασκεδάζει. Μάλλον δεν γνωρίζουν τι είναι αθλητισμός και θα πρέπει να τους διδάξουμε…

Στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game του ΝΒΑ , ο Τζέιμς Τζόουνς με 20 πόντους νίκησε τους Πολ Πιρς και Ρέι Άλεν στον τελικό.

Από το διαγωνισμό καρφωμάτων απουσίαζε ο “Σούπερμαν” Χάουαρντ, ο “Βασιλιάς” Τζέιμς και ο “Φλας” Ουέιντ αλλά ήταν εκεί ο εκπληκτικός Μπλέικ Γκρίφιν.

Ο άσος των Κλίπερς επιστρέτευσε τη χορωδία της εκκλησίας για να τραγουδήσει το “I believe i can fly”, ένα αυτοκίνητο και τον Μπαρόν Ντέιβις που πέταξε τη μπάλα από την ηλιοροφή. Ο ίδιος απλά “πέταξε” , κάρφωσε τη μπάλα στο καλάθι και κέρδισε τον διαγωνισμό.

Ο αντίπαλος του στον τελικό, Τζαβάλ ΜακΓκι κάρφωσε νωρίτερα σε δύο μπασκέτες ταυτόχρονα αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε