Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εξαιρετικός παρά την ισοπαλία – Ο Ολυμπιακός… έπεισε κόντρα στην Ίντερ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μέλμπεργκ (28′), οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο φιλικό με την Κυπελλούχο Ιταλίας κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Φέισα και Μοντεστό έδωσαν προβάδισμα στους Πειραιώτες, ενώ ο Πατσίνι με δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Έκλεισε Τζιόλη-Αμπντούν ο Ολυμπιακός – Υπέρβαση για τον Μακούν

Στο δυνατότερο τους φιλικό, οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στην Ίντερ και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αν δεν… έμεναν στο τέλος από δυνάμεις, αφού έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Όλαφ Μέλμπεργκ στο 28′.
 

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα.
 

Οι πειραιώτες έδειξαν να ανταποκρίνονται παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο η Ιντερ βρήκε κενά στο κέντρο της άμυνας και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 46′ ο Φέισα μετά από εκτέλεση φάουλ του Γέστε, πέτυχε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακό, ανοίγοντας το σκορ.
 
Ο Βαλβέρδε στην συνέχεια έκανε αρκετές αλλαγές, η Ίντερ πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά οι πρωταθλητές έκαναν το 2-0 με το συρτό σουτ του Μοντεστό (67′).

Η… γιούχα των φιλάθλων των “νερατζούρι”, αλλά και η κούραση των παικτών του Ολυμπιακού έκαναν την Ίντερ να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση της και με πρωταγωνιστή τον Πατσίνι (σκόραρε στο 76′ και στο 89′) να πάρει την ισοπαλία.

Ολυμπιακός: Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος (Παπάζογλου 57′), Μαρκάνο, Μοδέστο, Ουρτάδο, Φέισα (Ποτουρίδης 76′), Φουστέρ (Μανιάτης 45′), Γέστε (Χολέμπας 56′), Φετφατζίδης (Χαβίτο 56′), Μιραλάς (Πάντελιτς 63′).

Ίντερ:
Σέζαρ, Σανέτι, Σαμουέλ (Ρανόκια 51′), Κίβου (Φαραόνι 74′), Ζoνάταν (Πάντεφ 45′), Μότα, Καμπιάσο (Κρισέτιγκ 90′), Όμπι, Άλβαρες (Πατσίνι 45′), Μιλίτο, Καστενιό (Σαντόν 64′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε