Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έξαλλος ο Αδαμίδης: Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ με τον κόσμο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα και τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές για την ντροπιαστική ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ψάχνει να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΚ ο Πέτρος Παππάς!

“Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ έξω με τον κόσμο” ήταν η χαρκατηριστικότερη ατάκα του Σταύρου Αδαμίδη προς τους πάικτες. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα για την ήττα από τον Ολυμπιακό, ανέλαβε τις ευθύνες τους και προανήγγειλε πρόστιμο:

“Γράψαμε το όνομά μας με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν μία ήττα ντροπή που είναι δύσκολο να ξεπλυθεί. Δεν ξέρω ακόμα κι αν το Κύπελλο μπορέσει να απαλύνει την πικρία του κόσμο. Μιλούσα 4 ώρες με τους οπαδούς για να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα και να προστατέψω την ομάδα όπως ορίζει ο ρόλος μου. Από την μεριά μου αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Εντός 24 ωρών θα μάθετε το πρόστιμο που θα σας επιβληθεί. Ανασυνταχτείτε και μην κάνετε άλλη ήττα ως το τέλος της σεζόν. Να βάλετε στο μυαλό σας ότι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα.”

Στους παίκτες μίλησε και ο Μανόλο Χιμένεθ που τους ζήτησε να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το κύπελλο και να βγούνε πρώτοι στα πλέι οφο, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο Σανέλ Γιάχιτς ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια όλων και υποσχέθηκε ότι όλοι θα παλέψουν για να αναστρέψουν το κλίμα.

Στα Σπάτα βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις υπο το φόβο αντιδράσεων των οπαδών της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε