Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έξαλλος ο Γόντικας: Να παραιτηθεί ο Μαρινάκης – Πλαστό το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μορφή “καταιγίδας” παίρνουν οι αντιδράσεις του Παναθηναϊκού. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ξεσπάθωσε και επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού: Οχετός, νοθεία και αλητεία

Δομάζος: Να βάλει φούστα ο Μαρινάκης!

Με δηλώσεις του στον Sentra FM, ο Δημήτρης Γόντικας χαρακτήρισε πλαστό το πρωτάθλημα, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις κινήσεις της ΠΑΕ, ενώ κάλεσε τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας να παραιτηθεί.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε…
Για τα όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης:
“Δυστυχώς έγιναν κάποια πράγματα που μας πάνε πολλά χρόνια πίσω, σε αυτά ήταν μπροστά και παρόντες αυτοί που λέγονται θεσμικοί παράγοντες και συμμετείχαν κιόλας. Ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους με τον κύριο Μαρινάκη, στα αποδυτήρια το γνωρίζω ως αυτήκοος μάρτυρας ότι έγιναν διάλογοι με χυδαίες εκφράσεις. Για εμάς το παιχνίδι το έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως οφσάιντ στη φάση του γκολ. Εγιναν εγκλήματα που παραπέμπουν αλλού. Δε θα σταματήσουμε εδώ, δεν θα περάσει έτσι αυτό. Επειδή δεν θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ, πολλά σκεφτόμαστε, θα συζητηθούν στο ΔΣ του ΠΑΟ. Δεν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα, είναι πλαστό.

 
Για τη δήλωση του Μαρινάκη ότι δε χτυπήθηκε ο Σισέ:  “Κι εγώ μπορώ να δηλώσω ότι αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι. Ημουν μάρτυρας, όταν ξέρω ότι έχει γίνει κάτι, δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει αυτό.”
 
Για πιθανή φυγή Σισέ: “Μίλησα μαζί του. Η δήλωση έχει γίνει πράγματι σε στιγμή μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης. Ισως κι εγω μετά τα χτεσινά αίσχη να αισθανόμουν έτσι. Οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα συζητηθούν εις βάθος.”
 
Για το αν υπάρχει σκέψη να θιχτεί το θέμα της προεδρίας του Μαρινάκη στη Super League: “Το έκανα ήδη με δηλώσεις μου νωρίτερα. Δεν είναι δυνατόν να έχει θεσμικό ρόλο αυτός που σπρώχνει, έχει μπράβους. Δεν είναι δυνατόν. Ας πάει να παραιτηθεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε