Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Μαρινάκης ετοιμάζει την αντεπίθεση του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η γραπτή του δήλωση ήταν μόνο η αρχή αφού ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να αφήσει να συνεχιστεί η  σπίλωση, όπως τη χαρακτηρίζει, του ονόματος του. Αναμένεται να κινηθεί νομικά ακόμη και κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Κι άλλη δίωξη στον Μαρινάκη για υποκίνηση αθλητικής βίας!

Οργισμένη απάντηση Μαρινάκη: Ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη μεθόδευση προσβολής μου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί, σύμρωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Φίλαθλος, ότι έχει μπει στο στόχαστρο λόγω της εμπλοκής του με τον Ολυμπιακό και ενώ είναι μόνο ένα χρόνο πρόεδρος, θέλουν να του φορτώσουν “αμαρτιές” χρόνων.

Η οργή του επικεντρώνεται στην Πόπη Παναδρέου και αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της για παράβαση καθήκοντος, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί και εναντίον κάποιων ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που συνέβη με το Goal. Ο Γιάννης Μώραλης ενημέρωσε, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τον απεσταλμένο της στην Αυστρία ότι δεν έχει πλέον δικαίωμα να μπαίνει καν στις συνεντεύξεις Τύπου που θα παραθέσουν μέλη της αποστολής των ερυθρόλευκων.

Αυτό που έχει κάνει περισσότερο έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τη δεύτερη δίωξη που του ασκήθηκε είναι το ότι κατηγορείται για οργάνωση επεισοδίων στο ματς Κόρινθος – Παναχαϊκή τα οποίο όμως δεν έγιναν ποτέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε