Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξαλλος ο Νιόπλιας – Οι διάλογοι με τους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και τα έψαλλε σχεδόν σε όλους του πάικτες. Κάποιοι αντέδρασαν και το κλίμα στην Παιανία μυρίζει… μπαρούτι. Τα εισιτήρια με Πανιώνιο και Κοπεγχάγη.

Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Πανιώνιο και Κοπεγχάγη

Ο Έλληνας τεχνικός με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μίλησε στους παίκτες σε έντονο ύφος και τους ζήτησε άμεσα βελτίωση.

“Θέλω ξαναγίνουμε ομάδα όπως ήμασταν πέρυσι. Αν αυτό συμβεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Θέλω να δίνετε το 100%. Τέρμα τα αστεία, όποιος δεν το κάνει θα κάθεται στον πάγκο. Δεν θα ανεχτώ άλλη απειθαρχία. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβετε. Αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, εμείς θα πανηγυρίσουμε και πάλι τον Μάιο.

Είστε 25 καλοί παίκτες, δώστε τα όλα και αφήστε εμένα να έχω το πρόβλημα με το ποιος θα παίζει. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός τον οποίο θα πρέπει να τον τηρείτε όλοι. Είτε αφορά αργοπορία στην προπόνηση είτε οτιδήποτε άλλο. Και επειδή σας είδα χθες να μιλάτε και να μουρμουράτε στην προπόνηση. Τέρμα. Από εδώ και πέρα δεν μιλάμε στην προπόνηση. Κομμένοι οι διάλογοι».
Εν συνεχεία ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε σε κάθε παίκτη ξεχωριστά και αυτοί είναι οι διάλογοι όπως δημοσιεύονται στον τύπο:
 
Σε Μπουμσόνγκ: Ο Ντουγκλάο μας έβαλε στα δίχτυα. Με τη δύναμη σου, θα έπρεπε να καθαρίζεις τις φάσεις. Μέχρι τώρα έχεις σκαμπαναβέσματα στην απόδοσή σου. Με τον Αρη ήσουν καλός, με την Καβάλα χαλαρός και πληρώσαμε τα λάθη σου.
 
Ο Μπουμσόνγκ απάντησε: Είναι αλήθεια ότι δεν έχω βοηθήσει και θέλω λίγο καιρό να προσαρμοστώ, κόουτς. Είμαι σίγουρος ότι θα βρω τον εαυτό μου. Αλλά είμαστε δύο βαθμούς πίσω. Δεν χάθηκε τίποτα.

Νιόπλιας
: Εσύ πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα και όχι η ομάδα εσένα. Επαιζες στη Λιόν που εδώ και μία 10ετία είναι μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως, έχει μεγάλη ιστορία, 100 ετών ενώ η Λιόν 15 με 20 Εχεις έρθει σε μία μεγαλύτερη ομάδα και εσύ πρέπει να μπεις στο δικό μας κλαμπ και όχι εμείς στη δική σου φιλοσοφία. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι που δείχνεις να μην έχεις καταλάβει πού βρίσκεσαι.
 
Μπουμσόνγκ: Ξέρω ότι δεν έχω δώσει αυτά που θέλω. Ζητάω συγγνώμη.
 
Σε Σισέ και Λέτο: Είσαστε απαράδεκτοι. Εχετε φάει πρόστιμα εδώ και έναν μήνα και δεν τα έχετε πληρώσει….
 
Σε Λέτο: Για μας είσαι μεγάλο κεφάλαιο. Εχεις φάει, όμως, 3 κίτρινες σε 3 παιχνίδια. Σε εκνευρίζουν οι αντίπαλοι και πέφτεις στην παγίδα. Διαμαρτύρεσαι και τσακώνεσαι. Για ποιο λόγο; Και μετά, δεν μπορεί να είσαι χαμένος στο α’ ημίχρονο και αυτός που πρέπει στο δεύτερο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο ματς και στα 90’. Περιμένω από εσένα να είσαι πιο ομαδικός. Και εσύ και ο Νίνης θέλω να έχετε περισσότερη σταθερότητα.

Σε Σισέ
: Για σένα δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι ικανοποιημένος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σένα, μου αρέσει που παθιάζεσαι. Εβαλες δύο γκολ και το δεύτερο ήταν δύσκολο. Αυτό που θέλω είναι να μην εκνευρίζεσαι. Εχεις πολλά νεύρα ώρες ώρες και αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε σένα και χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Με τα γκολ σου κάνεις την διαφορά και πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις.

Σε Τζόρβα: Στο πρώτο γκολ έπρεπε να βγεις να καθαρίσεις, φταις. Να τοποθετείς την άμυνα πιο ψηλά και όχι κοντά σ’ εσένα για να έχεις περιθώριο να βγεις. Να προσέχεις τα βολέ σου, γιατί από ένα λάθος άρχισε η Καβάλα να κάνει φάσεις.
 

Σε Μαρίνο, Βύντρα: Στην Καβάλα είχατε πολύ κακή απόδοση. Ανασταλτικά δεν έχω κανένα παράπονο. Δημιουργικά πάντως είσασταν κακοί. Θέλω να έχετε συνεργασία με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Είδα στην Καβάλα ότι βγαίνατε μπροστά και δεν είχατε δυνάμεις για γρήγορες επιστροφές. Οταν αυτό συμβαίνει, δεν θα βγαίνετε. Να παίρνετε πρωτοβουλίες και να βγαίνετε μόνο όταν έχετε αντοχές. Περιμένω περισσότερα από εσάς, να το ξέρετε.
 
Σε Καντέ: Η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγες άσχημα. Από σένα δεν έχω πολλά παράπονα, δίνεις όσα μπορείς για την ομάδα. Ομως δεν καταλαβαίνω πως μετά το ματς με τον Αρη, όπου ήσουν εκπληκτικός, εμφανίστηκες κάπως χαλαρός με την Καβάλα. Κι εσύ και ο Μπουμσόνγκ. Κοιτάξτε να βελτιώσετε την μεταξύ σας συνεργασία..
 
Σε Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη: Προσπαθήσατε πολύ και το αναγνωρίζω. Είμαι ευχαριστημένος από εσάς και δεν συμφωνώ με τις κριτικές που σας έγιναν. Είστε, όμως, οι αρχηγοί και θέλω αυτό να το δείχνετε συνέχεια. Στην Καβάλα έπρεπε να ξυπνήσετε τους συμπαίκτες σας στο πρώτο ημίχρονο, όταν πάθαμε μπλακ άουτ. Να μπείτε στο ημίχρονο και να βάλετε μια φωνή. Κάντε το εσείς και όποιος δεν σας ακούσει ή σας αντιμιλήσει, εδώ είμαι εγώ για να τον βάλω στη θέση του.
 
Σε Νίνη: Αρχισες πολύ καλά το ματς. Υπάρχουν απαιτήσεις πλέον από σένα, Σωτήρη. Καλή η ασίστ στον Σισέ, αλλά θέλω μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Μετά όμως την ασίστ; Που εξαφανίστηκες; Σε βάζω πίσω από τον επιθετικό και εκεί σε θέλω, όχι να βγαίνεις στα πλάγια. Θέλω να είσαι καλός σε όλο το παιχνίδι και όχι σε μερικά λεπτά σου.
 

Σε Λουίς Γκαρσία: Από τη στιγμή που μπήκες ανέβασες όλη την ομάδα. Δείχνεις μεγάλη διάθεση, θέλω να είσαι πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια. Τι να πω; Είσαι παίκτης με παραστάσεις και εμπειρία και μπορείς να μας δώσεις πολλά.

Σε Κατσουράνη: Όταν πέρασες στο ματς βοήθησες και εσύ, κυρίως δημιουργικά. Περιμένω να ανέβεις και να βελτιώσεις τα τρεξίματά σου.
 
Σε Ιωαννίδη: Δημιουργικά, ήσουν καλός. Μας βοήθησες. Ανασταλτικά πάντως ήσουν κακός. Ο παίκτης της Καβάλας που έβγαινε από την πλευρά σου, σε έκανε να γλιστρήσεις δύο φορές. Δεν γίνεται αυτό ρε Γιώργο. Δημιουργείται πρόβλημα που κινδυνεύουμε να μας στοιχίσει. Τι να σου πω; Αλλαξε παπούτσια άλλη φορά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε