Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Τεν Κάτε

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να ήταν ήρεμος στη συνέντευξη Τύπου και να μιλούσε για το στόχο της νίκης, όμως όταν ενημερώθηκε για την αλλαγή του γηπέδου της προπόνησης έβγαλε… καπνούς.

Και αυτό γιατί δεν θέλει η ομάδα του να παίξει αύριο αγώνα, χωρίς να έχει προπονηθεί πρώτα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

 
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ρωτήθηκε για τις καιρικές συνθήκες, είπε: “ Αν είναι και αύριο στην κατάσταση που είναι τώρα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα”, ενώ αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος δήλωσε: “Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τους χώρους που θα υπάρξουν και να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει”.
 
Σχετικά με την υπόθεση πρόκριση ήταν ξεκάθαρος: “Εχουμε τρεις ευκαιρίες, απομένουν τρεις αγώνες ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εμείς πίεση”.
 
Ο Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε για την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, λέγοντας: “Ξέρουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στην Ελλάδα δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μιλήσαμε εμείς οι παίκτες μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο του Παναθηναϊκού απέναντι στην Στουρμ. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία στην Ευρώπη και θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa League”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε