Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έξαλλος ο Θ. Γιαννακόπουλος: Ποιά Arboris και παραμύθια;

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξερχόμενος από το ΔΣ της ΠΑΕ δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά περί πρότασης από την Arboris Capital, είναι παραμύθια. Στη Γενική Συνέλευση θα ξανασυζητηθεί το θέμα.

“Πράσινο” της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Πρίγκιπα

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του ΔΣ. Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά περί πρότασης της Arboris Capital είναι παραμύθια, στη συνέχεια τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα οφηγηθεί ποτέ στο Πρωτοδικείο.

“Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αυτά είναι πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Ποιά Arboris Capital και παραμύθια μου λέτε τώρα; Έφερε κάποιος Γεωργίου κάτι χαρτιά και ζήτησε εξουσιοδότηση για να ψάξει σε όλο τον κόσμο να βρει αγοραστή για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει 100 χρόνια ιστορία, δεν μπορεί να φτάνει σε αυτό το σημείο. Λυπάμαι για την κατάντια του Παναθηναϊκού. Το πώς αισθάνομαι εγώ είναι μια άλλη ιστορία. Καλή σας δύναμη, ο νοών νοείτο.”

Όσον αφορά στο αν ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ξεκάθαρος: “Ποτέ με τίποτα, όχι. Γι’ αυτό ήρθα εδώ για πρώτη φορά για να μη δώσω τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να πάει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος και αξίζει να αναδιοργανωθεί και να βρεθεί και πάλι στην κορυφή.”

Το ΔΣ δεν έδωσε την έγκριση στον Δημήτρη Γόντικα για να ξεκινήσεις τις επαφές με την Arboris Capital και το θέμα θα συζητηθεί στη ΓΣ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου τόνισε:

“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και πήραμε δυο ομόφωνες αποφάσεις. Η μία αφορά μια προσέγγιση που μας έγινε σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας. Το ΔΣ αποφάσισε να στείλει την πρόταση αυτή στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου ώστε να τοποθετηθούν οι μέτοχοι. Η δεύτερη απόφαση που λάβαμε ομόφωνα αφορά τη συνέχιση της μίσθωσης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους ίδιους όρους που υπήρχαν και παλιότερα.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε