Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξετάζει Μέιρα, επιμένει για Ντίαζ

Ο Πορτογάλος Μέιρα είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν στον ΠΑΟ
Ο Πορτογάλος Μέιρα είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν στον ΠΑΟ

Ο Πορτογάλος αμυντικός προτάθηκε στους “πράσινους” και η περίπτωση του εξετάζεται, ενώ επανέρχεται στο προσκήνιο και το θέμα του Κάτα Ντίαζ.

Το όνομα του 32χρονου διεθνή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει πέσει στο τραπέζι και στον Παναθηναϊκό δεν περνά απαρατήρητη η περίπτωση του. Το δύσκολο σημείο της υπόθεσης είναι ότι ότι η ρωσική ομάδα δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο δανεισμού του, αλλά πώλησης και στην Παιανία αναζητούν τη φόρμουλα που θα δώσει τη λύση.
 
Την ίδια στιγμή, δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για τον Κάτα Ντίαζ. Η Χετάφε φέρεται να έχει οικονομικές απαιτήσεις που ξεπερνούν τα 5εκ.ευρώ. Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η ομάδα του 30χρονου Αργεντινού στόπερ επιθυμεί να βάλει στα ταμεία της όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, τώρα που διεκδικεί την έξοδο της στο Europa League.
 
Εν τω μεταξύ, στο “τριφύλλι” επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Ματιέ Βαλμπιενά της Μαρσέιγ, ο οποίος είναι στο στόχαστρο και των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικης εφημερίδας “Εκιπ” οι “πράσινοι” προσφέρουν μηνιαίες αποδοχές 150.000 ευρώ στον 25χρονο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε