Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έξω ο “Λύμπε” – Μεσα Καφές και… φαντασία

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ από την κρίσιμη αναμέτρηση με το Ισραήλ. Ο Σάντος ζήτησε από τους παίκτες να έχουν φαντασία στο παιχνίδι τους, ενώ αποκάλυψε ότι Καφές και Βύντρα θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.

Σάντος: Θέλω φαντασία στο παιχνίδι της Εθνικής

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στο Ισραήλ δεν έκρυβε ούτε ευχάριστες ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ. Αντίθετα οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στα της ενδεκάδας, ο Σάντος αποκάλυψε ότι ο Βύντρα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τοροσίδη και ο Καφές αυτή του τραυματία Τζιόλη. Μία θέση π[αίζεται μεταξύ των Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής:

Σηφάκης, Βύντρα, Τζαβέλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης, Σαλπιγγίδης.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε