Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Έξω ο Μαρίνος – Μέσα Σο και Τοτσέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός φορ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε από τον Ρότσα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως και ο Πάπε Σο εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του εμφάνιση στο κύπελλο. Αντίθεα εκτός έμεινε ο Στέργος Μαρίνος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Στέργο Μαρίνο. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του αριστερού του γόνατος στην προπόνηση του Σαββάτου και έμεινε εκτός αποστολής για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Μπουμσόνγκ και Πίντο πήραν μέρος στην προπόνηση μεν, όμως το γεγονός ότι προέρχονται από μακρά αποχή σημαίνει πως δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο κι έτσι, αποκλείστηκαν.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουΐνσι, ο οποίος πλέον φαίνεται πως θα επανέλθει στο ντέρμπι της επόμενης βδομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το ευχάριστο για τον Ρότσα είναι πως ο Τοτσέ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς το Σάββατο και αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Παράλληλα μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο αγώνα κυπέλλο με την Προοδευτική ο Πάπε Σο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή σε αγώνα πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Βελάσκεζ, Τριανταφυλλόπουλο, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Βιτόλο, Λαγό, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Σο, Σισοκό, Φορναρόλι, Τοτσέ και Πετρόπουλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε