Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξώδικο του Ηρακλή στην ΕΠΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο γηραιός δεν καταθέτει τα όπλα και με εξώδικο που έστειλε στην ΕΠΟ αξιώνει άμεση δημοσιοποίηση που σκεπτικού της απόφασης για να μπορέσει να προχωρήσει στις επόμενες κινησεις του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ πιέζει από σήμερα, Δευτέρα 09/05 και με την διαδικασία εξωδίκου την ΕΠΟ και συγκεκριμένα την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης, προκειμένου να αποσταλούν, τόσο το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης, όσο και τα πρακτικά της διαδικασίας, μέσα από την οποία προέκυψε η αρνητική κρίση των δύο στελεχών της Ομοσπονδίας, που πλειοψήφησαν. Από την μελέτη του σκεπτικού εξαρτώνται όλες οι επόμενες νομικού χαρακτήρα κινήσεις των επιτελών της ΠΑΕ και, κυρίως, των νομικών, που ασχολούνται ή θα ασχοληθούν σύντομα με την υπόθεση. Οι ιδέες και προτάσεις για κατάρριψη της συγκεκριμένης απόφασης, είναι πολλές και ίσως διαφορετικές, ωστόσο, η οριστική μεθοδολογία, που θα ακολουθηθεί, στον δρόμο προς την τελική δικαίωση, θα εξαρτηθεί από αυτά, που θα αναφέρονται ως μεμπτά στο περιεχόμενο του σκεπτικού.

Και σήμερα οι επαφές των διοικούντων με την πλευρά των ιθυνόντων του Γυμναστικού Συλλόγου, των νομικών και άλλων φορέων, που εμπλέκονται στην υπόθεση, ήταν συνεχείς και πολλές.. Απαντες δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχτούν το σκεπτικό της απόφασης και να κινηθούν άμεσα προς την κατεύθυνση, που θα κριθεί ως η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη ανατροπή. Φυσικό είναι να συνεχιστούν και να ενταθούν οι σχετικές επαφές μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ στις προθέσεις της ‘κυανόλευκης’ οικογένειας είναι η δημοσιοποίηση των σημείων του σκεπτικού, που θα αναφέρονται ως αιτίες της καταδικαστικής απόφασης, από τη στιγμή, που αυτό παραληφθεί και τύχει της απαραίτητης νομικής επεξεργασίας. Αλλωστε, από την αρχή αυτή της ιστορίας, ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν υπέρ της πολιτικής των ‘ανοικτών χαρτιών’ στο θέμα της αδειοδότησης και εξακολουθεί να απαιτεί την εφαρμογή αυτής της λογικής.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε