Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έξοδος… με κινδύνους για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ NEWSIT
Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το ματς που θα… συγκεντρώσει τα βλέμματα, δεν είναι άλλο από αυτό του Παναιτωλικού με την Ένωση στο Αγρίνιο.
Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 / NS3)
 
Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν και οι δυο σύλλογοι, που μοιράζονται την ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα (10οι με 9 βαθμούς). Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από την πέμπτη αγωνιστική (υπήρχαν και δυο κενές, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τις ομάδες Α και Β), ενώ οι Κρητικοί προέρχονται απ’ την ήττα στην έδρα της Κέρκυρας. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό τεχνικό Γιάννη Χριστόπουλο, αφού ο Στεφάν Ντεμόλ αποτελεί… παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (17:15 / NS2)
 
Να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ, μιας και το εντός έδρας “τρίποντο” της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, ήταν το πρώτο στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες. Απ’ την άλλη, η Κέρκυρα πάει στην Τούμπα με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά από την σημαίωση του πρώτου “τρίποντου” στο πρωτάθλημα και θέλει να “κλέψει” βαθμό-βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (19:30 / NS1)
 
Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί που έχει, αλλά το έργο θα είναι δύσκολο, αφού πρέπει να περάσει από την έδρα του Παναιτωλικού. Το ματς αυτό θα είναι το πρώτο για την ομάδα του Αγρινίου που θα φιλοξενήσει μία από τις τρείς μεγάλες ομάδες του κέντρου και γι αυτό έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Να τονίσουμε πως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μπάμπης Τεννές θα συμπληρώσει 300 αγώνες στον πάγκο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία!
 
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής
 
Σάββατο (26/11)
 
Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 / NS3)
 
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (17:15 / NS2)
 
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (19:30 / NS1)
 
Κυριακή (27/11)
 
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας (15:00 / NS2)
 
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (17:15 / NS2)
 
Πανιώνιος – Άρης (17:15 / NS3)
 
SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος (19:30 / NET)
 
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30 / NS2)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε