Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκτός αποστολής ο Ιμπαγάσα – Για βασικός ο Γέστε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τον Γέστε προορίζει για αντικαταστάτη του ο Βαλβέρδε. Εκτός αποστολής και ο Φετφατζίδης. Το πλάνο για την ενδεκάδα.

Η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το ντέρμπι των “αιωνίων” ολοκληρώθηκε με ένα σημαντικό πλήγμα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δοκίμασε να προπονηθεί την Παρασκευή, όμως αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός μάχης για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
Παρά τις προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου ο Αργεντινός εξακολουθεί να πονάει και για αυτόν τον λόγο θα θα διακομιστεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις.
 
Εκτός από τον Ιμπαγάσα ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής και τον Φετφατζίδη μαζί με τους τραυματίες Φέισα και Παπάζογλου.
 
Η κουβέντα πλέον μεταφέρεται στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ιμπαγάσα με τον Ισπανό τεχνικό να προσανατολίζεται στη λύση του Φραν Γέστε. Παρά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του ο Γέστε δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις και φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο ντέρμπι.
 
Σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Μέγιερι στα γκολπόστ. Η άμυνα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Χολέμπας, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ορμπάιθ. Απο κει και πέρα Μοντέστο, Μακούν, Φουστέρ και Γέστε “παίζουν” για δύο θέσεις, με τους δύο τελευταίες να έχουν το προβάδισμα καθώς ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε μία φουλ επιθετική ενδεκάδα. Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μόνχε, Τζιμπούρ και Μιραλάς.

Αφιέρωμα NewsIt: 52 χρόνια ντέρμπι “αιωνίων” στο Φάληρο!


Οι “αιώνιοι” εφιάλτες!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε