Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκτός αποστολής Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα – “Βλέπει” ενδεκάδα ο Φέισα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον “τελικό” της Τρίτης με τη Μονπελιέ ολοκληρώθηκε. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζιμπούρ που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ο Ιμπαγάσα που κρίθηκε ανέτοιμος. Προβάδισμα Φέισα για το βασικό σχήμα. Τα πλάνα του Ζαρντίμ.

Στο… ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση της Τρίτης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο αγώνας με τη Μονπελιέ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού καθώς σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζουν την τρίτη θέση και αυξάνουν τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Λεονάρτο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Πέραν της δεδομένης απουσίας του Πάμπλο Κοντρέρας, εκτός βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ που δεν μπόρεσε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Αντίθετα ο Νταβίντ Φουστέρ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Σε αυτή, λοιπόν, περιλαμβάνονται οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Ζαρντίμ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μανιάτη και Μασάντο, ενώ ο Φέισα φαίνεται πως έχει προβάδισμα να ξεκινήσει αντί του Μοντέστο. Στις πτέρυγες θα βρίσκεται ο Αμπντούν με τον Γκρέκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.

Ζαρντίμ: Μονόδρομος η νίκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε