Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκτός Euro λόγω των στημένων o Κρισίτο

Εκτός Euro λόγω των στημένων o Κρισίτο

Ο αμυντικός της Ζενίτ αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας μετά την εμπλοκή του ονόματος του στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία έκανε έρευνα στο δωμάτιο του Ντομένικο Κρισίτο στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η εθνική Ιταλίας για το Euro 2012. Ο διεθνής αμυντικός της Ζενίτ είναι ύποπτος μαζί με τον τότε συμπαίκτη του στην Τζένοα Κάχα Καλάτζε για χειραγώγηση αγώνων.

Οι συνέπειες του τεράστιου σκανδάλου δεν άργησαν να επηρεάσουν και την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας, Ντεμέτριο Αλμπερτίνι έκανε γνωστό πως ο Κρισίτο δεν θα είναι στην τελική 23αδα μετά από απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τσέζαρε Πραντέλι.

«Δεν θα ταξιδέψει μαζί μας για το Euro 2012. Θα πρέπει να λύσει το ζήτημα που προέκυψε. Είναι απογοητευμένος για όσα έχουν γίνει, αλλά ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Η απόφαση ανήκει στον προπονητή και είναι απόλυτα κατανοητή και σεβαστή από την ομοσπονδία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλμπερτίνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε