Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκτός οι Μπράβο, Γκαλίτσιος – Ανησυχία για Ιμπαγάσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει με την συμμετοχή των δύο παικτών στο αυριανό ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο(17:15). Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Αργεντίνος και δεν προπονήθηκε.

Ο Ισπανός προπονητής, όπως άλλωστε έχει δείξει, χρησιμοποιεί παίκτες που έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γκαλίτσιος είχε μόλις δύο καλές προπονήσεις, ενώ ο Ραούλ Μπράβο είχε προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη.

Αύριο θα καθοριστεί αν θα αγωνιστεί στο ματς του “Γ.Καραϊσκάκης” ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο μηριαίου. Το προπονητικό  τιμ του Ολυμπιακού έκρινε σκόπιμο να μην συνεχίσει την προπόνηση ο παίκτης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κατάσταση του είναι σοβαρή ή οχι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμεπριλήφθηκαν στην αποστολή:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ν. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος και Ριέρα που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε