Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων λόγω… έρωτα!

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων λόγω… έρωτα!

Η Ιζιάν Κάστρο Μάρκες παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της ολυμπιακής αποστολής της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της ομάδας μπάσκετ για το τουρνουά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, η Μάρκες παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας φέρνοντας τον σύντροφο της σε ξενοδοχείο στη γαλλική πόλη Λιλ όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για να προετοιμαστεί για τους Αγώνες.

Ο επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας ρωτήθηκε σχετικά, χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να αρνηθεί τις κατηγορίες για την παίκτρια. ”Η απόφαση είναι οριστική. Δεν πρόκειται να σας πω τον λόγο. Η ομάδα έχει κανόνες και παραβιάστηκαν”, αρκέστηκε να πει ο Χορένσια Μαρκάρι.

Νωρίτερα, η μπασκετική ομοσπονδία της χώρας είχε εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι παραπέμφθηκε στον επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας ”… λόγω πειθαρχικού παραπτώματος”.

Πλέον η Βραζιλία θα κατέβει στο τουρνουά με 11 παίκτριες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η 29χρονη αθλήτρια είχε χάσει και αυτό του Πεκίνο το 2008, καθώς είχε αρνηθεί να μπει στην παράταση ενός αγώνα για το προολυμπιακό τουρνουά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε