Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκτός τελικού Ιμπαγάσα και Ντιόγκο – Κάλεσμα από Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργεντινός μέσος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής από τον σαββατιάτικο τελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Εκτός για λόγους τακτικής και ο Ντιόγκο. Τζιμπούρ: “Γεμίστε το ΟΑΚΑ για την γιορτή”.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του κυπέλλου ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και οι οποίοι είναι οι:

Μέγερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Διαμαντάκος.

Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα και Πάντελιτς που προέρχονται από τραυματισμό αλλά και ο Ντιόγκο για λόγους τακτικής.
 
Παράλληλα μετά τον Κέβιν Μιραλάς και ο Ράφικ Τζιμπούρ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό παρών στον τελικό του Σαββάτο βοηθώντας την ομάδα να πάρει το κύπελλο! Χαρακτηριστικά ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας στην δήλωση του ενόψει του τελικού επισήμανε:

«Με πολλή όρεξη περιμένουμε τους φιλάθλους μας το Σάββατο για να γιορτάσουμε τον τελικό μαζί με όλους εκείνους που μας στηρίζουν ανελλειπώς. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η στήριξή τους αυτή για εμάς και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να μας την προσφέρουν και πάλι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε