Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Έλαμψε” ο Αστέρας μέσα στο Περιστέρι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σπουδαία νίκη στην έδρα του Ατρόμητου πήρε ο Αστέρας Τρίπολης (2-0), αποτέλεσμα που τον διατήρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προβλημάτισαν ξανά επιθετικά οι Περιστεριώτες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η τρομερή πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε και και στο Περιστέρι, εκεί όπου οι Αρκάδες επικράτησαν του Ατρόμητου με 2-0. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον Αστέρα, αφού μόλις στο 4′ ο Σάκης Τσιώλης αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας τον Φορμίκα στη θέση του Πιπίνη (υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο). Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά, προσπαθώντας να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του και να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν πήραν την βοήθεια που θα ήθελαν από τις πτέρυγες τους (Ναπολεόνι και Ουντότζι δεν βοήθησαν, όπως και τα μπακ της ομάδας) κι έτσι ο από το 25′ και μετά οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Το μέτριο αυτό ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα της Τρίπολης να ανοίγει το σκορ στο 37′ με τον Ουσέρο και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 40′ με τον Λένσε.

Πολύ καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή την μπάλας και να γίνεται πιο απειλητικός, κυρίως επειδή ο Αναστόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σουμπίνιο. Την στιγμή όμως που οι Περιστεριώτες πίεζαν για την ισοφάριση, ο Αστέρας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, αφού στο 67′ ο Ράγιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του (δώρο του Ράντμαν) και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανιδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (46’ Σουμπίνιο), Ναπολεόνι (70’ Καραγκούνης), Ουντότζι (70’ Επστάιν), Μάντζιος. 

Στον πάγκο: Ρέινα, Κούτσι, Πίτου Γκαρσία, Λαζαρίδης. 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης (5’ λ.τ. Φορμίκα), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (81’ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72’ Καλαντζής). 

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα. 

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας) 
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε