Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπεος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εγγύηση 300.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ως τις 21 Ιουνίου, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα

Ο Αχιλλέας Μπέος θα πρέπει να πληρώσει 300.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και η ενασχόληση με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Επίσης, είναι υποχρεωτική η εμφάνιση του κάθε 1η, 10η και 20ή του μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Μάλιστα στο σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών υπάρχει ρητή διάταξη που αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν καταβάλλει το ποσό αυτό μέχρι τις 21 Ιουνίου από την επόμενη κιόλας ημέρας παρατείνεται αυτομάτως η προφυλάκισή του για έξι ακόμα μήνες.

Να θυμίσουμε πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Πλέον αναμένει τον ορισμό της δίκης του που δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2012. Αντίθετα, δεν εγκρίθηκε το αντίστοιχο αίτημα που είχαν υποβάλλει Τσακογιάννης και Καρακούλιας, οι οποίοι και παραμένουν προφυλακισμένοι ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων.

Ο επίσης προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβρη και μέχρι τότε θα παραμείνει στις φυλακές.

Στο τέλος του καλοκαιριού (και παρά τις προσδοκίες για γρήγορες διαδικασίες) θα κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι (εκτός των Μποροβήλου, Μπάκου που ήδη απολογήθηκαν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε