Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Δημητρέλος: Ο αγώνας για την ΑΕΚ συνεχίζεται!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έληξε η… περιπέτεια που είχε τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αφού αφέθηκε ελεύθερος, έπειτα από την απολογία του και στον εισαγγελέα. Τι δήλωσε κατά την έξοδο του ο Ανδρέας Δημητρέλος

Έχοντας δίπλα του τον Παναγιώτη Βαλασσόπουλο ο Ανδρέας Δημητρέλος οδηγήθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στον ειδικό ανακριτή.

Η απολογία του κράτησε περίπου μία ώρα, με τον πρόεδρο της Ένωσης να αναλύει πως η περίοδος της δικής του διοίκησης δεν σχετίζεται με τη δημιουργία των υπέρογκων χρεών της ΠΑΕ (170 εκατ. ευρώ προ άρθρου 44). Ο εισαγγελέας αποφάσισε την ελευθερία του με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 40.000 ευρώ.

Έξω από την Ευελπίδων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στα κανάλια που τον περίμεναν τονίζοντας
: «Συνεχίζουμε τον αγώνα που αρχίσαμε ένα χρόνο πριν περίπου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη, τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που κατανόησαν τον αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή. Πιστεύω, ότι η προσπάθεια που έχομε κάνει ήταν τέτοια, που έδωσε τα εχέγγυα στην Ελληνική δικαιοσύνη να μας αφήσει να προχωρήσουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον άνθρωπο δικό μου και τα παιδιά μου, για όποιον πρόβλημα τους δημιούργησε η σημερινή κατάσταση. Ελπίζω η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Να τους ενώσει για να μπορέσουν όλοι μαζί, να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και που η ιστορία της το επιβάλει. Ο αγώνας συνεχίζεται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει όλους».

Όσον αφορά και ενδεχόμενο πέρασμα κι άλλων πρώην πρόεδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Ευελπίδων, ο Δημητρέλος είπε: «Όπως είπα και στην ελληνική δικαιοσύνη, τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί, δεν έχουν καμία σχέση με την δική μου διαχειριστική περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι αυτές που στη συνέχεια, θα επιτρέψουν και στους υπόλοιπους διοικούντες να πουν τις δικές τους απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα. Θα έρθουν και οι πρόεδροι των προηγούμενων ετών, ούτως η άλλως η ελληνική δικαιοσύνη τους έχει καλέσει».

Διαβάστε ακόμα…

Μείωση της τιμής της μετοχής και… αναμονή για Βιντιάδη

Βαλασόπουλος: Υπάρχουν ΠΑΕ σε χειρότερη μοίρα από την ΑΕΚ

Σε…οριακό σημείο η ΑΕΚ – Ενώπιον του ανακριτή ο Δημητρέλος!

Δημητρέλος: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

Στο πλευρό του Δημητρέλου η ΠΑΕ ΑΕΚ

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Δημητρέλος παραδόθηκε για χρέη της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε