Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ελπίζω να είναι μία συννεφιασμένη Κυριακή για τον Παναθηναϊκό”!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την βεβαιότητα πως ο Άρης θα παρουσιαστεί σημαντικά βελτιωμένος στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη Nova:
 
«Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και θα κάνουμε το παν ώστε στο τέλος να φύγει ικανοποιημένος. Ένα τέτοιο ματς είναι πρόκληση για όλους. Μπορούμε να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο για να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζω να είναι μία συννεφιασμένη Κυριακή για τον Παναθηναϊκό.
 
Το αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι θα το δείτε το βράδυ της Κυριακής, την ώρα του αγώνα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό στα αδύνατα σημεία του και να περιορίσουμε τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν την πρόκληση και δεν φοβόμαστε τίποτα.
 
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα στα δύο ματς με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο. Περίμενα έξι βαθμούς και όχι τρεις. Από την άλλη, είναι προτιμότερο μία νίκη και μία ήττα από δύο ισοπαλίες, αφού θα παίρναμε δύο βαθμούς. Εγώ πάντως ήθελα έξι βαθμούς».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε