Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελπίζουν για λύση από τους Άραβες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα οικονομικά προβλήματα στην ΑΕΚ συνεχίζονται, η περίπτωση του Βασίλη Ξενιάδη (μετά και την εμφάνιση του Αργύρη Σαλιαρέλη) φαίνεται “καμένη” και στην Ένωση εναποθέτουν τις ελπίδες τους για λύση στο διοικητικό στους Σαουδάραβες υποψήφιους επενδυτές.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ασχολείται τόσο με τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος, όσο και με τους δύο ακόμη ενδιαφερόμενους από την περιοχή.

 
Ο υποψήφιος επενδυτής που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος έχει αναθέσει σε ιταλική εταιρεία να κάνει μία έκθεση για την ΑΕΚ (με αποτίμηση του ρόστερ, οικονομικά στοιχεία κ.α.) και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Αυτή αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στην εβδομάδα και εφόσον τα στοιχεία πείσουν τον ενδιαφερόμενο να επενδύσει, ίσως να μη χρειαστεί καν έλεγχος στην ΠΑΕ, παρά μόνο η δέσμευση των νυν μετόχων πως θα αναλάβουν να καλύψουν όσα χρέη προκύψουν (στα 33 εκατ. ευρώ παρουσιάζεται επισήμως η “μαύρη τρύπα” στο σύλλογο).
 
Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του, τόσο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και για τις άλλες δύο που έχουν προκύψει επίσης από τον αραβικό κόσμο, ένα επενδυτικό fund και μία εταιρεία (μάλλον πετρελαϊκή). Επαφές έχουν γίνει και αναμένονται νεότερα μέσα στην εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε