Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έλυσε τη σιωπή του ο Πρίγκιπας – Έρχομαι για συμφωνία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν και τα τυπικά ώστε να αποκτήσει τις μετοχές που άφησε ανενεργές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Όποιος προλάβει… πριν τον Πρίγκιπα έρχονται οι Αμερικανοί

Ο Αλ Σαούντ φιλοξενήθηκε στον Sentra FM και εμφανίστηκε έτοιμος να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Ο Πρίγκιπας θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα για να συζητηθούν από κοντά όλες οι λεπτομέρειες.

“Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρόταση μου για τον Παναθηναϊκό. Συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη.
 
Χαιρετώ τους οπαδούς της ομάδας και τους ακροατές. Μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε κι αναλύουμε όλα τα κομμάτια της επικείμενης συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
 
Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα.
 
Δεν έχουμε συζητήσει προς το παρόν για το τι ακριβώς θα κάνει o κύριος Τσάκας, αλλά είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει.
 
Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω την συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα.
 
Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα της χώρας σας που παίζει αυτή την ώρα.”

Ο Πρίγκιπας στη NOVA


Μετά την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Αλ Σαούντ έδωσε και την πρώτη του τηλεοπτική. Μιλώντας στη NOVA τόνισε:

Θα ήθελε να μας πει ο Πρίγκιπας, πως προέκυψε το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό;

 
Καλησπέρα σε εσάς και στους τηλεθεατές της NOVA και καλησπερίζω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι άγνωστος σύλλογος για εμάς. Είναι πολύ γνωστή ομάδα με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Οι οπαδοί του είναι σπουδαίοι και αντιπροσωπεύουν αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Και εγώ είμαι ένας από τους πολλούς υποστηρικτές της ομάδας. Και δεν έγινα ή μια εβδομάδα τώρα, αλλά εδώ και καιρό υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και ήταν η ιδέα στο μυαλό μου

 
Πότε εκτιμάτε πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία;

 

Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ολοκληρωνόταν σύντομα η συμφωνία και παίρναμε τον έλεγχο της ομάδας ακόμα και τώρα. Περιμένουμε να επεξεργαστούμε και να μελετήσουμε κάποια σημεία στην επίσημη πρόταση και στην συνέχεια να συναντηθούμε με τον κ. Βαρδινογιάννη στην Αθήνα. Και περιμένουμε να αναλύσουμε όλα αυτά τα σημεία, μαζί με τον κ. Τσάκα φυσικά που μας έχει μεταφέρει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η συμφωνία, όμως χρειάζεται λίγος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

 
Θα θέλατε να πείτε κάτι σε όλους όσοι έχουν αμφισβητήσει τις προθέσεις σας για την ομάδα;

 

Θα ήθελα να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ή στην Ελλάδα αναφορικά με το ενδιαφέρον μου. Ο μόνος στόχος μου είναι μεγαλώσω τον σύλλογο, να αυξηθούν οι φίλοι της ομάδας μας και να φτάσει ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό θέλω μόνο και αυτό θα κάνω όταν υπογράψουμε τα συμβόλαια.

Έχετε μιλήσει απευθείας με τον κ. Βαρδινογιάννη;


Μέχρι σήμερα δεν έχει συνομιλήσει απευθείας με τον κ. Βαρδινογιάννη. Όλες οι συνομιλίες έχουν γίνει μέσω του κ. Τσάκα, αλλά δεν έχουν υπάρξει επαφή του Πρίγκιπα με τον κ. Βαρδινογιάννη.  Ο κ. Πετροπουλος είναι ο νομικός μας εκπρόσωπος στην Ελλάδα και ο κ. Τσάκας ειναι ο άνθρωπος που εμπιστευόμαστε και επίσημος εκπρόσωπος μας και μπορεί να μιλήσει εκ μέρους της αυτού υψηλότητας με την πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε