Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Έμειναν στο μηδέν Ηρακλής και Αστέρας – “Δούλεψαν” για τους άλλους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο ομάδες “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο για 94 λεπτά, έπαιξαν για την ουσία και τελικά έμειναν στο στείρο 0-0 που φέρνει τον Ηρακλή 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων σε ένα μπαράζ λαθών καθ’ όλη τη διάρκεια του αλλά και σε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρωτα 35 λεπτά ο Τσινιάρης έβγαλε 7 φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.
 
Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να απειλούν 2 φορές τον Ελευθερόπουλο με τους Παπάζογλου και Καρέρα, ενώ ο Ηρακλής έφτασε μόλις μία φορά κοντά στο γκολ όταν ο Ιάκομπ αστόχησε από πλεονεκτική θέση λίγο πριν την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.
 
Στο δεύτερο μέρος μπορεί να μην υπήρχε τόση ένταση εντός αγωνιστικού χώρου αλλά το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο. το τελευταίο σφύριγμα του Τσινιάρη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και τον Ηρακλή στο +5 από τον Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριάνος (86′ Ρόμπλες), Μάρα (56′ Επαλέ), Πίτου Γκαρσία, Ζερκά, Σολτάνι (74′ Καϊτά), Ιάκομπ.

 
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Ορόθκο, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς (84′ Ρουμπίλ), Μάρτινς (91′ Μαρτσέλο Άλβες), Παπάζογλου, Καρέρα (67′ Ουντότζι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε