Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έμειναν στο μηδέν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Οι δύο ομάδες το πάλεψαν, έχασαν ευκαιρίες αλλά τελικά κόλλησαν στο μηδέν. Η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους όχι όμως και τον Ηρακλή.

Το ματς παρά το ότι δεν είχε γκολ, είχε αρκετά καλό ρυθμό ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ηρακλής ήταν αυτός που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες, με τον Γιακούποβιτς να κρατάει ανέπαφη την εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Μπρέσκα άλλαξε τις ισορροπίες αφού ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ πιο απειλητικός και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το Καυτανζόγλειο αν ο Χοσέμι δεν προλάβαινε στο 90′ τον Μπρέσκα.

Ο Ηρακλής είναι πλέον η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5) ενώ ο Ολυμπιακός πήρε τον έκτο του βαθμό μακριά από το Βόλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82′ Ρομάν), Αραμπατζής (74′ Βουτσιάς), Στσοτ (59′ Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46′ Μπρέσκα), Καπετάνος (81′ Τομάς), Ζέλεσι, Ρίκκα (79′ Κάστρο), Ρόκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε