Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας – Εσείς δώστε λύση”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι 15 διεθνείς παίκτες της Εθνικής μπάσκετ με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπαίνει στην τελευταία φάση της προετοιμασίας του ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και οι παίκτες θέλουν να είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στα αγωνιστικά θέματα.

Για να συμβεί αυτό έστειλαν επιστολή στον Γιώργο Νικητιάδη με την οποία ζητάνε να δοθεί άμεσα λύση στα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

“Αγαπητέ κ. Υφυπουργέ,

Εμείς οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος καλαθοσφαίρισης θέλουμε να δεσμευτούμε τόσο σε εσάς όσο και στον ελληνικό λαό ότι είμαστε πανέτοιμοι να εκπροσωπήσουμε επάξια τη  χώρα μας σε ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα και να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους για την εθνική μας ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

Ταυτόχρονα, και επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επιληφθείτε της λύσεως των γνωστών πλέον προβλημάτων που απασχολούν εμάς και τους συναθλητές μας ώστε να μπορούμε όλοι να αγωνιζόμαστε απερίσπαστοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε.

Ελπίζουμε η πολιτεία να μας τιμήσει με το ενδιαφέρον της, όπως τόσες φορές έχει κάνει στο παρελθόν στις μεγάλες επιτυχίες που έχουμε προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και ευχόμαστε να συναντηθούμε μέσω του συνδέσμου μας και δια ζώσης μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τουρκία».

Οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης:

Αντώνης Φώτσης
Δημήτρης Διαμαντίδης
Κώστας Τσαρτσαρής
Νίκος Ζήσης
Βασίλης Σπανούλης
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης
Γιώργος Πρίντεζης
Στράτος Περπέρογλου
Γιάννης Μπουρούσης
Κώστας Καϊμακόγλου
Νικ Καλάθης
Ίαν Βουγιούκας
Νίκος Παππάς
Κώστας Βασιλειάδης
Κώστας Παπανικολάου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε