Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Έμφραγμα” στο 90΄ – Ο Κόστλι “πάγωσε” την Πλατεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Καμπάνταης σκόραρε, ο Πανιώνιος κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90΄, αλλά τότε ο Κόστλι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, υποχρέωσε στην πρώτη τους φετινή ισοπαλία τους Νεοσμυρνιώτες και έδωσε “χρυσό” βαθμό στη Βέροια. Χωρίς νίκη από τις 17 Νοέμβρη παραμένει η ομάδα του Ελευθερόπουλου που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Το LIVE του αγώνα

Το ματς με την Βέροια είχε χαρακτηριστεί πρόωρος τελικός απ΄όλους στον Πανιώνιο και η σκοπιμότητα ήταν λογικό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η Βέροια που επίσης καιγόταν για βαθμούς απείλησε πρώτη με τον Ιωάννου στο 7΄, όμως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας ο Αραβίδης γύρισε με το κεφάλι στον Καμπάνταη που άνοιξε το σκορ στο 57΄.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με την Βέροια να παλεύει για την ισοφάριση. Η πίεση αυξήθηκε όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό.

Ο Μπαργκάν προειδοποίησε στο 73΄και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πανιώνιος θα έπαιρνε την πρώτη του νίκη μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, ήρθε ο Κόστλι να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Γεωργιάδη και με δυνατή κεφαλιά να γράψει το τελικό 1-1.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Μενδρινός (70’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Ντούνης, Καμπάνταης, Αραβίδης (91’ Γουνδουλάκης).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Ολαϊτάν, Γεωργέας (71’ Κόστλι), Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ιωάννου, Καλογέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε