Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Εμφύλιος” για τον Τζίγγερ – Νέες βολές Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι οργανωμένοι με συνθήματα και πανό αποδοκίμασαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο με αποτέλεσμα το υπόλοιπο γήπεδο να τους γιουχάρει. Επίθεση Πατέρα σε πρόσωπα και εφημερίδες λίγο πριν το φιλικό με την Τζένοα.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι σχεδόν πολεμικές. Τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά την αποχώρηση του Νίκου Πατέρα από τον προεδρικό θώκο και το ουσιαστικό τέλος της πολυμετοχικότητας. Στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στο κοινό της εμφανίστηκαν σημάδια “εμφυλίου” πολέμου. Μετά από 25 λεπτά στο φιλικό με την Τζένοα ξεκίνησε από το πέταλο…συλλαλήτηριο κατά της οικογένειας για περίπου πέντε λεπτά. Αποδοκιμάστηκε ο Τζίγγερ αλλά και ο νέος πρόεδρος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με μια σημαντική μερίδα του υπόλοιπου γηπέδου να γιουχάρει αρχικά. Ακούστηκαν διάφορα συνθήματα, ενώ σηκώθηκαν τρία πανό. Το ένα κατά του Γιώργου Βαρδινογιάννη για το… σκηνικό στα Βαρδινογιάννεια, το άλλο έγραφε “Κρήτη, Αυστρία, Κύπρος, Καναδάς, Αμερική πάρτο το χαμπάρι σας μισεί όλη η γη” ένα το τρίτο “ομάδα για μεγάλα πράγματα αλλά με διοίκηση για κλάματα”. Παράλληλα, ακούστηκε και σύνθημα υπέρ του Νικόλα Πατέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού λίγο πριν την είσοδο του στα επίσημα:

“Ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει εξαιρετικό ρόστερ, καλό προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι σε αγωνιστικό επίπεδο θα πάνε όλα πολύ καλά. Τώρα σε διοικητικό επίπεδο από την στιγμή που ο νέο πρόεδρος έχει την στήριξη του “Derby” δηλαδή του Γκόντζου και της Πράσινης όλα και εκεί θα πάνε πολύ καλά.

Μιλάω για δύο εφημερίδες που εμένα με πολεμήσανε ενώ τον νέο πρόεδρο τον στηρίζουν. Είναι καλό που στηρίζεται ο νέος πρόεδρος γιατί όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε