Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα στο ποδόσφαιρο. Ένα ακόμα φιάσκο!

Θλίψη, στεναχώρια, κατάντια. πολλές φορές οι λέξεις είναι φτωχές, αλλά και κάποιες άλλες περιγράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έχει συμβεί.

 Ένας ποδοσφαιρικός αγώνα, ένα ντέρμπι που θα έπρεπε να είναι γιορτή του αθλητισμού, έφτασε στο σημείο να μην ολοκληρωθεί. Το NewsIt -δυστυχώς- ήταν εκεί.

Τελικά το κλάμα πιθανότατα δεν ήρθε από την θολωμένη ατμόσφαιρα, αλλά από τις πράξεις αυτών που έχουν. θολωμένο μυαλό.

Ένα ντέρμπι το οποίο θα έπρεπε να είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, που να προάγει… υγεία (πάνω απ’ όλα), κατέληξε για ΠΑΛΙ σε τραγωδία.

TRAGIC που λέει και μία πρόσφατη πετυχημένη διαφήμιση!

Η εικόνα γνωστή και μισητή. Για μία ακόμη φορά τα πράγματα δεν άλλαξαν. Οι πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά όλων έδειχναν το ίδιο αηδιαστικό αποτέλεσμα και όλα πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Το σκηνικό της ντροπής στήθηκε, οι πρωταγωνιστές πήραν την θέση τους και η παράσταση ήταν μεγαλειώδης και αναπόφευκτη. Οι χούλιγκανς κέρδισαν, το ποδόσφαιρο “πέθανε” και όσο και αν το πρωτάθλημα να κρίθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, η πικρία δεν σταματά να κυριαρχεί .

Το ξύλο ξεκίνησε πολύ πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το ΟΑΚΑ, συνεχίστηκε στις εξέδρες και οι εικόνες ντροπής διατηρήθηκαν μέχρι την αναβολή του αγώνα.

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για ήρεμο κλίμα. οι γνωστοί άγνωστοι έκαναν την δουλειά τους και κατέστρεψαν για μία ακόμη φορά το άθλημα (και σε 3D εικόνα). Τόνοι πυρομαχικών πέρασαν στο ΟΑΚΑ, κάτω απ’ την μύτη της αστυνομίας.

Βέβαια, το απαξιωμένο ποδόσφαιρο και ο διαλυμένος αντίπαλος δεν μπορεί να είναι χαρά για κανέναν. Πόσο μάλλον για τη νίκη (δεν παίχτηκαν και τα 90′) του Ολυμπιακού κόντρα στον «αιώνιο» Παναθηναϊκό.

ΦΥΣΙΚΑ, μετά ήρθαν οι δηλώσεις που έλεγαν λυπάμαι, καταδικάζω και τα γνωστά μας. ΘΑ. Σαν να μην άλλαξε απολύτως τίποτα από όσα συνέβαιναν εδώ τη δεκαετία του ’80 και του ’90.

Όλα χιλιοακουσμένα. Πλέον, αυτό που θα προκαλέσει εντύπωση, δεν θα είναι μία πιθανή αναβολή της αγωνιστικής, ή ένα πρόστιμο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών (ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει ακόμα με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και σε αυτό της νέας χρονιάς).

Το νέο «ποιηματάκι» που ακούμε από τους αρμόδιους είναι ότι τα επεισόδια γίνονται λόγω οικονομικής κρίσης! Η έτοιμη δικαιολογία, η έτοιμη. τσίχλα. Το ότι όλοι γνώριζαν πως θα γίνει «φόνος» και δεν αποφεύχθηκε, δεν το σχολιάζει κανένας!

Κατά τα ψέματα, μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν μετά την ιστορία με τα στημένα. Και τώρα που είχαμε για μία ακόμη φορά επεισόδια, ψάχνουμε για το ποιος φταίει, ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη

Η ουσία είναι μία. 100 «καλόπαιδα» κατάφεραν για μία ακόμη φορά να κρατήσουν «όμηρο» το ποδόσφαιρο, να μας θυμίσουν πως η ελπίδα ορισμένες φορές χάνεται απ’ την αρχή και πως αυτό το σήριαλ θα συνεχίσει να παίζεται στα ελληνικά γήπεδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε