Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ένα απέραντο… φρενοκομείο η Γαλλία

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο των τρικολόρ
Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο των τρικολόρ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα όσα κωμικοτραγικά στους τρικολόρ έφεραν ακόμη και την παρέμβαση του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Στα χέρια πιάστηκαν Γκουρκίφ – Ριμπερί. Άσεμνη χειρονομία του Γκαλάς σε δημοσιογράφο. Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες.

Ο τύπος της Γαλλίας έχει οργιάσει μετά την ήττα από το Μεξικό και τον σχεδόν βέβαιο αποκλεισμό. Η αρχή έγινε με την αποκάλυψη των ύβρεων του Ανελκά στον Ντομενέκ και την απάντηση του έμπειρου τεχνικού που άφησε τον σούπερ σταρ της Τσέλσι εκτός.

Ένα ακόμη επεισόδιο έλαβε χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη μεταφορά της ομάδας στην πόλη Κίσνα. Συγκεκριμένα Ριμπερί και Γκουρκίφ πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο αεροπλάνο με τον Τουλαλάν να προλαβαίνει τα χειρότερα.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι ο Γκαλάς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Μεξικό ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του σε γάλλο δημοσιογράφο που προσπαθούσε να του αποσπάσει δηλώσεις.

Μετά από όλα αυτά ο Νικολά Σαρκοζί από την Αγία Πετρούπολη που βρίσκεται τοποθετήθηκε για το θέμα.

“Εάν τα όσα γράφτηκαν στις εφημερίδες ότι ο Ανελκά έβρισε τον Ντομενέκ είναι αλήθεια, τότε είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω στεναχωρεθεί με όσα ακούγονται. Δεν θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλωστε, κανείς δεν μπορεί να κερδίζει πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες έχουν στενοχωρήσει και θυμώσει ένα ολόκληρο έθνος.”

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο αρχηγός των Τρικολόρ Πατρίς Εβρά εμφανώς απογοητευμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είπε ότι υπάρχει κάποιος προδότης στην ομάδα.

Τα τραγελαφικά γεγονότα συνεχίστηκαν και την Κυριακή αφού οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν… Ο γυμναστής της ομάδας είχε έντονη λογομαχία με τον Εβρά, έφυγε έξαλλος πετώντας τη διαπίστευση του και στη συνέχεια τον ακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε