Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Εναλλακτική το Γουδί, αφιλόξενο το Καραϊσκάκη”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Το εναλλακτικό πλάνο για την περίπτωση που δεν προχωρήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας που τόνισε πως δεν θα πάει ο Πρίγκιπας στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή ανέφερε: “Αν ο Βοτανικός δεν βολεύει, θα αναζητήσουμε εναλλακτική λύση. Αυτή είναι το Γουδί, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσουμε την έκταση”.
 
Εξάλλου ξεκαθάρισε ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, καθώς: “δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος για να τον φιλοξενήσει στην πρώτη του γηπεδική παρουσία…”, ενώ σχετικά με το πότε θα αναλάβει την προεδρία του τριφυλλιού ο Σαουδάραβας, υποστήριξε: “μόλις αλλάξει ο νόμος”.
 
Όσο για τους… αμφισβητίες της φερεγγυότητας της πρότασης σημείωσε: “Τις 15 πρώτες μέρες είχαμε τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται στην Ελλάδα. Πολλοί αμφισβήτησαν ακόμα και την ύπαρξή του και ο πρίγκιπας, με αυτά που άκουγε, αντιδρούσε. Φθάσαμε να λέμε τον φερόμενο πρίγκιπα, το φερόμενο εκείνο, το φερόμενο άλλο… Υπογράψαμε το M.o.U. και όλα από εδώ και πέρα είναι… τυφλοσούρτης. Το προσύμφωνο είναι το 80% της συμφωνίας. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Οι έλεγχοι του Βγενόπουλου, πριν πάρει την ΠΑΕ, κράτησαν 2,5 μήνες”.


Συμπτώσεις… νταμπλ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε