Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ένας απολαυστικός Μουρίνιο αποθέωσε τον Γκουαρδιόλα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά από ένα μικρόφωνο βρίσκει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση. Αυτή τη φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο έπλεξε το εγκώμιο του άμεσου αντιπάλου του, Γκουαρδιόλα και αναφέρθηκε στα κίνητρα που τον κάνουν να συνεχίζει στους πάγκους.

Σε συνέντευξη του στην ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε: Ο Πεπ είναι ο τέλειος προπονητής για την Μπάρτσα. Είναι Καταλανός, γεννήθηκε εκεί και οι οπαδοί τον λατρεύουν. Όταν ο Ροσέλ ανέλαβε την ομάδα, του πρότεινε συμβόλαιο για έξι χρόνια. Εγώ θα του πρότεινα για δέκα”!

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε βέβαια και για τη δική του ομάδα, καθώς οι ανησυχίες για αμυντικό προσανατολισμό της Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνονται. “Έχω μια ψύχωση για να παίζουμε ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να δω μία Ρεάλ με πέντε παίκτες να αμύνονται”, αποκρίθηκε. Οι Ισπανοί τoν ρώτησαν για τα κίνητρά του, τι είναι αυτό που τον παρακινεί να δουλεύει και να αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο τον εαυτό του.

Ο Special one απάντησε: “Δουλεύω επειδή αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Θέλω να γράψω ιστορία. Πενήντα χρόνια από τώρα, θα συνεχίσω την ιστορία της Πόρτο, της Τσέλσι και της Ίντερ. Θα συνεχίζω μέχρι να πείτε αρκετά. Εγώ, δεν θα πω ποτέ αρκετά”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε