Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ένας Τζιμπρίλ… φέρνει την Άνοιξη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Από την Ελλάδα έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά, αλλά αυτό που κάνει φέτος ο Σισέ ίσως δεν έχει προηγούμενο.

Το ποδαρι(κό) του Σισέ

“Πόλεμος” για τα ρατσιστικά συνθήματα στην Ξάνθη

Βεκρής: Μακάρι να αναλάβει ο Πολέμης

Δεν είναι μόνο τα 14 γκολ που έχει βάλει σε 16 αγώνες (15 συνολικά αν υπολογίσουμε και αυτό του κυπέλλου) αλλά κυρίως η ηγετική του παρουσία. Εμπνέει τους συμπάικτες του, πωρώνει τους φιλάθλους και κρατάει ζωντανή μία ομάδα που είναι βαριά άρρωστη.

Ο 29χρονος Γάλλος ξεκίνησε το 2011 εντυπωσιακά. Χρειάστηκε μόλις 34 δευτερόλπετα για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να ανοίξει διάπλατα το δρόμο προς τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια. Στο τέλος έδειξε και την οξυδέρκεια του όταν αντιλαμβανόμενος ότι ήταν οφσάιντ δεν κυνήγησε τη φάση και επέτρεψε στον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει.

Η απίστευτη φόρμα του Σισέ δεν μπορεί να κρύψει τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Μπορεί την επομένη της νίκης στα Πηγάδια να υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός στις τάξεις των “πράσινων” φιλάθλων, αφού η ομάδα ξεκόλλησε από τον “πάτο” που βρέθηκε στο τέλος του 2010, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσει.

Ο Φερέιρα αν και δεν είχε τους παίκτες στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, εντούτοις στο λίγο χρόνο που είχε προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ακόμη έχει δρόμο μπροστά του αφού ο Παναθηναϊκός έχει χτυπητές αδυναμίες.

Πάντως στα Πηγάδια αυτό που φάνηκε ήταν η τακτική του Πορτογάλου. Οι πράσινοι δεν “πάτησαν” την Ξάνθη όμως έπαιξαν με τέτοιο τρόπο που έπειθαν ότι θα έπαιρναν τη νίκη ακόμη και αν σκόραραν οι Ακρίτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε