Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ένας χρόνος… ξηρασίας για Ντιόγκο! (VIDEO)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού συμπληρώνει ένα χρόνο, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Δείτε το μοναδικό γκολ που πέτυχε στην Βραζιλία -με τον δανεισμό του από τους “ερυθρόλευκους”- πριν από ακριβώς δώδεκα μήνες.
Η πορεία του Ντιόγκο φαίνεται πως έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα, αφού ο επιθετικός των “ερυθρόλευκων”, ο οποίος παίζει δανεικός στη Σάντος, έχει ένα ολόκληρο χρόνο να “χτυπήσει” τα αντίπαλα δίχτυα.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε για τελευταία φορά στις 27 Οκτωβρίου 2010, κατά της Κορίνθιανς, όταν ήταν παίκτης της Φλαμένγκο.
 
Έκτοτε, η επαφή του με τα δίχτυα φαίνεται πως… εξαφανίστηκε. Τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό σε μια άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, τη Σάντος, αλλά και εκεί το γκολ εξελίχθηκε σε… χαμένο όνειρο.
 
Στα μέσα Μαΐου τραυματίστηκε, επέστρεψε σε δράση τον περασμένο Ιούλιο, αλλά ποτέ δεν έβγαλε 90λεπτο (από τις 10 Ιουλίου έχει παίξει όλο κι όλο σε 7 ματς και 324 και χωρίς γκολ)
 
Να τονίσουμε πως το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα έχει ακόμη επτά αγωνιστικές για το φινάλε του στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε θα λήξουν και οι υποχρεώσεις του Ντιόγκο με τη Σάντος και έτσι θα ξαναγίνει παίκτης του Ολυμπιακού (έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο)
 
Τότε οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον εντάξουν και πάλι στο έμψυχο δυναμικό τους ή θα τον ξαναδώσει δανεικό, πράγμα αρκετά δύσκολο με τις επιδόσεις του τελευταίου χρόνου αλλά και με το ακριβό συμβόλαιο που έχει.
 
Δείτε το τέρμα που είχε πετύχει ο Ντιόγκο πριν ένα χρόνο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε