Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενδιαφέρον της Στεάουα για Μπόλονι

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, με δηλώσεις του βάζει τέλος στην κόντρα με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον καλεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βουκουρεστίου.
Νέος… μνηστήρας για Μόλονι! Οι συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις που έλαβαν οι άνθρωποι της Στεάουα από τους Ολαρόιου, Ζένγκα και Χάτζι ανάγκασαν τον ισχυρό άντρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, να τερματίσει την κόντρα με τον Ρουμάνο τεχνικό και να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.
 
“Είναι πιθανό να έρθει στη Στεάουα ο Λάζλο Μπόλονι. Δεν έχω τίποτα μαζί του, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε”, ήταν τα λόγια του Μπεκάλι, ο οποίος σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον λόγο που άλλαξε ρότα στο θέμα του Μπόλονι, είπε: “Είπα κάτι εγώ, είπε κάτι εκείνος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα”.
 
Να σημειωθεί ότι στο τέλος του ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Μπόλονι είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αφού, όπως αναφέρεται, έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του “δικέφαλου του Βορρά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε