Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Εννοούσα την ατμόσφαιρα στις κερκίδες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διευκρινιστικές δηλώσεις για όσα είπε μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ έκανε ο Μπρούνο Τσιρίλο κάνοντας λόγο για λάθος μετάφραση. Στην προπόνηση ο Ζαγοράκης.

Κοντρέρας: 50-50 η πρόκριση

Η δήλωση του Μπρούνο Τσιρίλο “Να κάνουμε μπ…λο τον επαναληπτικό” προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Με νέα, διευκρινιστική δήλωσή του την Πέμπτη (3/3), ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε, ότι δεν υπήρχε κάτι κακό στα λεγόμενά του.

“Δε μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Επίσης, δε μιλάω ελληνικά, αλλά τα καταλαβαίνω. Αυτό που εννοούσα χθες, ήταν η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλοι να κατάλαβαν τι εννοούσα. Γνωρίζουν όλοι τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουν, επίσης, την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ήθελα να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει από τους φιλάθλους. Αυτή η λέξη υπάρχει και στα ιταλικά, αλλά τη χρησιμοποιούμε και με διαφορετική, θετική έννοια, για να δείξουμε κάτι εντυπωσιακό. Προσωπικά μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ συχνά”, είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, είπε: “Δε θέλω να μιλάω για φαβορί, γιατί είμαι και προληπτικός. Έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι σαν τελικός για εμάς και ελπίζω να πάνε όλα καλά”.
Το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια αποσύρθηκε στο γραφείο του μαζί με τους συνεργάτες του. Λίγο νωρίτερα αλλά και κατά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα , ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνομιλία με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους επιστήσει την προσοχή για την συνέχεια του πρωταθλήματος , αφού ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ παραμένει πρωταρχικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε