Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενός λεπτού φασαρία θέλει ο πατέρας του Σιμοντσέλι!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Πάολο Σιμοντσέλι, πατέρας του Μάρκο που έχασε την ζωή του στον αγώνα του moto gp στη Μαλαισία, ζήτησε αντί για ενός λεπτού σιγή, στη Βαλένθια να μαρσάρουν όλες οι μοτοσυκλέτες μαζί.
Μία πρόταση που δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά σε παρόμοια περίπτωση έκανε ο Παόλο Σιμοντσέλι. Ο πατέρας του Μάρκο, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα εξέφρασε την επιθυμία του αντί για ενός λεπτού σιγή, να μαρσάρουν όλες οι μοτοσικλέτες μαζί στον επόμενο και τελευταίο αγώνα του moto gp στη Βαλένθια, στην μνήμη γιου του.
 
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρόταση που έχει ακουστεί ώστε η πίστα του Misano να πάρει το όνομα του γιού του, ο Πάολο Σιμοντσέλι είπε πως θα ήταν ένα πραγματικό δώρο για εκείνον και την οικογένεια του. Μπορεί το Misano, είπε, να μην ήταν η αγαπημένη πίστα του Μάρκο, είναι όμως η πίστα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους, στα μέρη που μεγάλωσε και έζησε τη σύντομη ζωή του ο Μάρκο.
 
Ο Πάολο Σιμοντσέλι δήλωσε πρόθυμος να δωρίσει όλα τα πράγματα του Μάρκο, κράνη, φόρμες, γάντια κλπ, ώστε να δημιουργηθεί ένας μουσείο που οι φίλοι του θα μπορούν να τα βλέπουν, γιατί αποδείχθηκε και στην κηδεία του πως ο Μάρκο είχε πάρε πολλούς φίλους όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Σιμοντσέλι έχασε τη ζωή του σε ηλικία 24 ετών στην πίστα της Μαλαισίας, εκεί όπου κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 250cc το 2008.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε