Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενοχλημένος ο Μαρινάκης – Πάει Ρέντη να… φωνάξει!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δυσαρεστημένος από την ισοπαλία και την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. Eτοιμάζει επίσκεψη στου Ρέντη για να εκφράσει στους παίκτες τη δυσαρέσκειά του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκλης ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή των Πειραιωτών στην Θεσσαλονίκη και τους εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το “X” με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να μην παρουσιάζονται σοβαροί σε ένα ντέρμπι πρωταθλήματος και να το κάνουν μόνο αν πρόκειται για τα συμβόλαιά τους.

“Οι παίκτες δεν ήταν σοβαροί με τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να σοβαρεύονται μόνο όταν έχει να κάνει με τα συμβόλαιά τους…”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην επικοινωνία του με τους συνεργάτες του. Η… ατάκα για τα συμβόλαια δεν είναι τυχαία, αφού είναι σε εκκρεμότητα οι περιπτώσεις των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέμπας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γάυρος” ο Μαρινάκης αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να… τρίξει τα δόντια στους παίκτες κι έτσι να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Πιθανότατα, θα απαιτήσει “εξιλέωση” με αρκετά γκολ κόντρα στην Παναχαϊκή στο Κύπελλο την Τετάρτη (28/11).

“Μίλησαν” οι πρώτοι σκόρερ – Ο τρομοκράτης…χτύπησε, ο Κλάους απάντησε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε