Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ενοχλημένος ο Βγενόπουλος – Δυσαρέσκεια για τις διαρροές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος από τη “διαρροή” της πληροφορίας περί συνάντησης του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ακυρώθηκε το νέο τους ραντεβού.

Οι δυο άντρες συναντήθηκαν την Τρίτη –σε καλό κλίμα- και συζήτησαν για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα όμως με την “SportDay”, ο “Mr MIG” έγινε έξαλλος με την διαρροή της είδησης, καθώς φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην κυκλοφορήσει το παραμικρό, ενώ απέδωσε αυτή τη διαρροή σε προσπάθεια κάποιων να βάλουν εμπόδια.

Σαν επακόλουθο, ακυρώθηκε το ραντεβού που είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες να έχουν αυτές τις μέρες, ενώ ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρξει και συνέχεια. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αμφίβολο αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή θα βάλει απλά το 10% επί του συνολικού ποσού της αύξησης που θα γίνει.

Απ’ την άλλη, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με τους άλλους μετόχους και μόλις τις ολοκληρώσει αναμένεται να ενημερώσει τον κόσμο μέσω συνέντευξης Τύπου. Πάντως δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για οικονομική βοήθεια από τους μετόχους, αν και εκτιμά πως θα δοθεί λύση στο θέμα της εξασφάλισης αδειοδότησης.

Διαβάστε ακόμα…

Οπαδοί προς παίκτες Παναθηναϊκού:Γελάνε όλα τα χωριά μαζί μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε