Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ενοχλήσεις για Ιμπαγάσα – “Μπήκαν” Μοντεστό και Αμπντούν

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε πως έχει μικρό αιμάτωμα. Δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.
 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
 
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και έτσι στη συνέχεια υποβλήθηκε, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα της έδειξαν ότι έχει ένα πολύ μικρό αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό και ο παίκτης θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

 
Από εκεί και πέρα, ευχάριστα νέα προέκυψαν σε ότι αφορά στους Μοντεστό και Αμπντούν, καθώς εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Τζεμπούρ ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, δείχνοντας να ξεπερνάει σιγά-σιγά τις μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

 
Το απόγευμα θα προπονηθεί στο Ρέντη ο Μακούν, ο οποίος επέστρεψε σήμερα από το Καμερούν, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και στην οποία θα συμμετάσχουν και οι διεθνείς που απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε