Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ενοχλήσεις ο Μανωλάς – Πάει Κρήτη ο Καράμπελας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Πρόβλημα στους κοιλιακούς αισθάνθηκε ο νεαρός αμυντικός, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτλελη στο Παγκρήτιο. Στην αποστολή και ο Νίκος Καράμπελας. Η συνάντηση του με τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του μετατέθηκε για την Δευτέρα.  
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
 
Ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε πρόβλημα στους κοιλιακούς κατά την διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτλελη στο Παγκρήτιο
 
Εκτός αποστολής έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα και ο κουρασμένος Γεωργέας. Eκτός πλάνων είναι επίσης ο τιμωρημένος Λεονάρντο και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου, αλλά και ο Νέιθαν Μπερνς που από ώρα σε ώρα θα αποτελέσει επίσημα παρελθόν από την ομάδα.
 
Στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε και ο Νίκος Καράμπελας. Η συνάντηση του 26χρονου μπακ με τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε ο Νίκος Κωστένογλου τον υπολογίζει κανονικά.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Ηράκλειο: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε