Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενοχλήσεις ο Τζεμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Βέροια, με τον Αλγερινό επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια, την προσεχή Κυριακή το βράδυ.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ έκανε ασκήσεις και στο γυμναστήριο. Αιτία ήταν μία ενόχληση στη γάμπα, από μία παλαιότερη κάκωση την οποία είχε υποστεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το απόγευμα να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ο νεαρός Έλληνας μέσος ακολούθησε και την Τετάρτη πρόγραμμα με θεραπεία και ατομική εκγύμναση. Η κατάστασή του, μετά το τράβηγμα στη γάμπα, το οποίο είχε υποστεί, δείχνει να βελτιώνεται και θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα.

“Δίχτυα” στη γαλλική αγορά για τον αντι-Μιραλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε