Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένταση και απολογισμός – Όλοι οι διάλογοι στο “πράσινο” ΔΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά οι αιχμηρές ατάκες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο απολογισμός του Νικόλα Πατέρα.

Μαυροκουκουλάκης: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Βαρδινογιάννης για την φετινή σεζόν

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης εξέφρασε ευθέως την αντίθεση του στο πρόσωπο του Δημήτρη Γόντικα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι βολεϊμπολίστας και όχι ποδοσφαιριστής» και πρότεινε να γίνει μία επιτροπή, αποτελούμενη από τους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και του είπε: «Εσύ τι είσαι; Μέτοχος; Δικηγόρος του Βγενόπουλου είσαι. Να έρθει εδώ να μας τα πει». Ο Μαυροκουκουλάκης απάντησε πως «εγώ είμαι πλοίαρχος, μιλάς με αναίδεια». Τότε παρενέβη και ο Μίμης Δομάζος, ο οποίος απευθυνόμενος στον «Τζίγκερ» του είπε: «Ξέρεις από μπάλα εσύ;». Το θέμα έκλεισε με την απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Σέβομαι την ηλικία σας…».
 
Ο Αδαμάντιος Πολέμης εξέφρασε τη διαφωνία του για την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, λέγοντας πως είναι πολλά τα λεφτά, αλλά με ψήφους 3-1 από τη διοικούσα επιτροπή, εγκρίθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Παράλληλα ο κ. Πολέμης πρότεινε να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 25 εκ. ευρώ και να συμμετέχουν όλοι με το ποσοστό που τους αναλογεί. Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είπε: «Αυτό είναι το μοντέλο που δημιούργησε το πρόβλημα και δεν πάει. Εγώ έχω πει ότι θα συμμετέχω με το 30%. Τότε το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε: «Εγώ καταλαβαίνω τον Γιάννη, μη βάζετε θέμα ποσοστών, να βάλει ο καθένας ότι θέλει και βλέπουμε». Η συζήτηση εκεί έκλεισε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να λέει: «Βάλτε ότι είναι να βάλετε, θα έρθω μετά να βάλω το 30%».
 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε για τον οικονομικό απολογισμό επί της πολυμετοχικότητας, ο Νικόλας Πατέρας, είπε: «Έκανα λάθη και το παραδέχομαι, αλλά δεν έγιναν με δόλο. Ορίστε τα πρωτοσέλιδα που με βρίζατε (είχε μαζί του εφημερίδες), αλλά δεν δέχομαι να μου καταλογίζετε δόλο. Είχα τον Βγενόπουλο να μου λέει να ξοδεύω αλόγιστα και τον Γιάννη να είναι ισορροπιστής. Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είπε: «Το λάθος έγινε τη σεζόν 2009-10, είχαμε πει να βάλουμε 15 εκατομμύρια για μετεγγραφές και δώσαμε τα διπλάσια. Αν δεν είχαμε ξοδέψει τα διπλά χρήματα τότε, θα είχαμε ελάχιστο έλλειμμα εφέτος και του χρόνου διαχειρίσιμο έλλειμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε