Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ενθουσιασμένος με Μπάγεβιτς ο Κούτσι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κοσσοβάρος επιθετικός του Ατρομήτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ έθεσε σαν στόχο για την επόμενη σεζόν τα 15 γκολ.

Αναλύτικά όσα είπε ο Νιάζι Κούτσι στο “Goal”:

“Ολα λειτουργούν στην εντέλεια εδώ (σ.σ. Καρπενήσι). Υπάρχει ένα πλάνο που ακολουθείται ό,τι και να γίνει και δεν παρεκκλίνει κανείς από αυτό. Εχουμε ό,τι χρειαζόμαστε στην ώρα μας, με συνέπεια να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε” δήλωσε αρχικά ο διεθνής με την Φινλανδία επιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Ξέρει τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του και το κυριότερο πώς να το… ζητήσει. Εχει τον τρόπο του ο κ. Μπάγεβιτς να στείλει τα μηνύματα που επιθυμεί να περάσει. Το πρόγραμμά που εφαρμόζει είναι εξιδεικευμένο και αφορά ως επί το πλείστον ασκήσεις με μπάλα. Τα πάντα είναι ιδανικά”.

Όσον αφορά την προετοιμασία που γίνεται στο Καπενήσι τόνισε: “πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Η προπόνηση είναι κάτι διαφορετικό. Στα ματς φαίνονται οι δυνατότητες κάθε ομάδας. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Εδώ όλοι ζουν και αναπνέουν για τα ματς του Europa League τον Αύγουστο και την πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Και εγώ βέβαια!”.

Ενώ για τον προσωπικό του στόχο, είπε: “Θέλω να φτάσω τα 15 γκολ! Πέρυσι στον Πανιώνιο έβαλα δέκα, οπότε πάντοτε ο στόχος πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Ελπίζω να με έχει ο Θεός καλά και να είμαι σε φόρμα και όλα θα έρθουν”.

Διαβάστε περισσότερα για τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε