Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εντίνιο: “Έρχομαι για να μείνω”

Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Εντίνιο
Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Εντίνιο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος διεθνής δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν και τόνισε ότι θέλει με τη σειρά του να αποδείξει ότι και ο ίδιος ήταν καλή επιλογή για τον “δικέφαλο του Βορρά”.

“Ξέρω την ομάδα, έχει μεγάλη ποιότητα και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισότερα γκολ”, δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero 107,4 λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. 
Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα αποκάλυψε ότι ακόμα και ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Κάρλος Κεϊρόζ, τον παρότρυνε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει τα λεπτά συμμετοχής που θα τον βοηθήσουν να διατηρήσει τη θέση του στο εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. “Στη Μάλαγα έπαιζα, αλλά δεν ήμουν βασικός. Ήθελα να πάω κάπου όπου θα παίζω πολύ και τότε ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ”, τόνισε Εντίνιο.
Ο διεθνής Πορτογάλος είπε ότι στόχος του είναι να ικανοποιήσει την νέα του ομάδα και να παραμείνει σε αυτήν και μετά το πέρας των 6 μηνών. “Θέλω να δικαιώσω όσους με έφεραν στην ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν ώστε να κάνω την ομάδα να πληρώσει την οψιόν και να με κρατήσει και άλλα χρόνια”, κατέληξε.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε