Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εντίνιο: Κακός άνθρωπος ο Μπάγεβιτς

Σκληρά λόγια είπε ο Εντίνιο για τον Μπάγεβιτς
Σκληρά λόγια είπε ο Εντίνιο για τον Μπάγεβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατηγορώντας τον για όλα όσα πέρασε στην ΑΕΚ.

Ο Εντίνιο μπορεί πλέον να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ όμως δεν ξεχνά το πέρασμα του από την ΑΕΚ και κυρίως τη συνεργασία του με τον Μπάγεβιτς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis ο Πορτογάλος μίλησε με τα χεριότερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό.

“Ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω, όχι τόσο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά κόντρα στον Μπάγεβιτς, που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, μου έκανε άσχημα πράγματα. Το είπα και στους συμπαίκτες μου, ότι ήθελα να παίξω κόντρα στον Μπάγεβιτς, που είναι ένας κακός άνθρωπος. Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ όχι χάρη στον προπονητή, αλλά στους παίκτες της, που είναι επαγγελματίες, κανείς δεν τον συμπαθεί, και το λέω επειδή το ξέρω. Για όλα αυτά που κάνει, δίνει τους παίκτες του στις εφημερίδες, μιλάει άσχημα για τους ποδοσφαιριστές, παράδειγμα για τον Ενσαλίβα που πήγε να του καταστρέψει την καριέρα, όταν το Δεκέμβριο του έλεγε σε υπολογίζω, και μετά όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του είπε ότι δεν τον υπολογίζει, έναν παίκτη που ήταν βασικός πέρσι.

Ευτυχώς ο Ενσαλίβα βρήκε ομάδα και συνεχίζει το δρόμο του. Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα, όπως ο Τζιμπούρ, ο Σκόκο, ο Μπλάνκο, ο Χετεμάι. Δεν μπορεί να βλέπει τους άλλους ευτυχισμένους. Όλοι κατάλαβαν ότι όταν έφυγε ο Εντίνιο από την ΑΕΚ, δεν ήταν αυτός το πρόβλημα. Κατάλαβαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Εντίνιο. Κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να πει σε έναν παίκτη ότι δεν του κάνει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει από εδώ και από εκεί άσχημα για αυτόν.  Στον ΠΑΟΚ είδα τη διαφορά, πόσο καλά είναι εδώ, κατάλαβα πόσο οικογένεια είναι, με έναν προπονητή που δε δημιουργεί προβλήματα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω. Καμία σχέση οι δύο ομάδες. Δε μου άρεζε που ο προπονητής δε με άφηνε να δουλεύω. Στον ΠΑΟΚ, παίκτες τραυματίστηκαν και επέστρεψαν κανονικά. Ο Φιλομένο τραυματίστηκε, επέστρεψε και σκόραρε. Το ίδιο ο Μουσλίμοβιτς και ο Παπάζογλου. Υπάρχει αλληλλοσεβασμός, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και διαφορετική ομάδα.

Ο Ζεράλντο Άλβες, που είναι προσωπικός φίλος μου, σε ένα διάστημα ήταν τραυματίας, αλλά ήθελε να παίξει και του είπε ο Μπάγεβιτς ότι θα τον χρησιμοποιήσει. Ο Άλβες σκόπευε να τα δώσει όλα για την ομάδα και τον προπονητή, και παρά τον έντονο πόνο, έκανε ένεση κα δούλεψε, αλλά τελικά τον άφησε εκτός. Ο προπονητής πρέπει πρώτα να κοιτάει την υγεία των παικτών του. Η απάντηση μου προς τον Μπάγεβιτς ήταν η χθεσινή βραδιά ένας κόσμος να αποθεώνει τον Εντίνιο, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Μπάγεβιτς, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μου δημιουργούσε προβλήματα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε