Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εντόι: Θα ήθελα να ακούσω το όνομα μου από την εξέδρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Κοπεγχάγης θα τεθεί την Τετάρτη αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον υποδεχθεί τραγουδώντας ο κόσμος του Παναθηναϊκου.
 

Ο Ντάμε Εντόι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με βαμμένο καστανό μαλλί και αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Δεν ψάχνω εκδίκηση για τον τρόπο που έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θυμάμαι τον κόσμο και μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα ήθελα να ακούσω το όνομα μου από την εξέδρα, αλλά αν δεν γίνει δεν πειράζει”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Εντόι.

Νωρίτερα μίλησε ο προπονητής των πρωταθλητών Δανίας, Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος εκτός την άποψη του για τον αγώνα και για το κούρεμα του Σισέ.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Κοπεγχάγης:
 
Την προηγούμενη φορά μαντέψατε το αποτέλεσμα. Τώρα πόσο θα έρθει;
“Αν σας πω πόσο θα λείξει, δεν θα έχει αγωνία. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας αν και είναι δύσκολος αγώνας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός”.

Ο Ντάμε έπαιζε εδώ. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ένα στοιχείο;
“Πέρα από την νοοτροπία, δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε”.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Σανκέ και του Άντονσον;

“Ο Σάνκε παίρνει ευκαιρίες και είναι ενθουσιασμένοι που παίζουν μαζί”.


Σχεδιάζετε ένα ειδικό πλάνο για τον Σισέ;
Εξαρτάται από το κούρεμα. Δεν θα παίξουμε μαν το μαν. Θα τον παίρνει όποιος στόπερ είναι στην φάση. Θα παίξουμε ζώνη. Γιατί είστε τόσο σίγουρος για ένα καλό αποτέλεσμα; Είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Παναθηναίκός είναι δυνατή ομάδα αλλά δεν είναι μεγάλη διαφορά. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε