Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Εντολή Κωστένογλου σε παίκτες να γυαλίζουν παπούτσια συμπαικτών τους!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Μοιάζει απίστευτο αλλά φαίνεται να είναι αληθινό. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται ότι άκουσαν από τον προπονητή τους νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, να γυαλίζουν δηλαδή τα παπούτσια των παλιών. Διαβάστε τα ζευγάρια που διέρρευσαν.

Αδαμίδης σε Κωστένογλου: Εμείς παραιτούμαστε, εσείς παλέψτε

Επίθεση της Ορίτζιναλ στα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ

Η αντίδραση του Γκέντσογλου: Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται

Μία εντελώς ασυνήθιστη εντολή άκουσαν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ από τον Νίκο Κωστένογλου. Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ένωσης, εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά κάποιων παικτών τους μίλησε με σκληρή γλώσσα και τους είπε ότι θα γυαλίζουν τα παπούτσια των παλιών.

 
Η εντολή δεν ήταν προς του παίκτες της ομάδας νέων αλλά προς τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας. Μανωλάς, Γκέντσογλου, Μπέλεκ και Τσουκαλάς θα κληθούν να γυαλίσουν τα παπούτσια των συμπαικτών τους, μετά το τέλος των προπονήσεων.
 
Ο Μανωλάς θα γυαλίζει τα παπούτσια του Δέλλα, ο Χέλγκασον του Γεωργέα, ο Τσουκαλάς του Βάργκας, ο Γκέντσογλου του Καφέ, ο Μπέλεκ του Λυμπερόπουλου και οι Δωριάδης, Μοσχονάς των Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλου.
  
Λίγο νωρίτερα στην προπόνηση, ο Νίκος Κωστένογλου τα είχε ψάλει στους παίκτες του όχι τόσο για τη συνολική εμφάνιση όσο για τα ατομικά λάθη που διαπίστωσε στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναφερόμενος σε κάποιους μάλιστα, δηλαδή σε όλους τους πιτσιρικάδες αλλά και στους Λαγό, Μανωλά, Καράμπελα, Γκέντσογλου από τη βασική ομάδα, τους ζήτησε να έρχονται πιο νωρίς στις προπονήσεις για να δουλεύουν εξτρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε